free web page hit counter
0 votes
in Trend by (17.8k points)

deze italiaanse modeontwerper is vooral bekend om zijn mannenpakken ? Gianni Versace, een van de beroemdste modeontwerpers van de 20e eeuw, werd op 1 september 1946 in ItaliĆ« geboren.

Zijn vader was een rijke textielfabrikant en zijn moeder een artistiek ontwerper. Zijn zus, Donatella Versace, is ook een succesvolle ontwerper.

Versace is vooral bekend om zijn ontwerpen voor herenkleding die worden gekenmerkt door flamboyante patronen, gedurfde kleuren en dramatische asymmetrische snitten en lijnen.

Tijdens Gianni's vroege jaren bracht hij veel tijd door bij zijn grootouders die in een prachtig boerendorp buiten Napels woonden. Deze pastorale omgeving had een grote invloed op hem toen hij opgroeide en erg gehecht raakte aan de natuur en het plattelandsleven.

Hij ging zijn hele leven regelmatig terug naar dit dorp en het was op deze idyllische locatie dat hij veel van zijn kledingcollecties ontwierp voor zowel mannen als vrouwen, die werden gekenmerkt door hun elegantie en eenvoudige stijl die de schoonheid van het plattelandsleven weerspiegelde - in scherp contrast naar de

deze italiaanse modeontwerper is vooral bekend om zijn mannenpakken

Giorgio Armani is een van de bekendste modeontwerpers ter wereld en zijn collecties zijn over de hele wereld geliefd.

De Italiaanse modeontwerper Giorgio Armani werd geboren op 11 juli 1934 in Piacenza, Italiƫ. Zijn familiebedrijf was een textielbedrijf en hij studeerde in 1957 af aan de Politecnico di Milano, met als hoofdvak architectuur en industrieel ontwerp.

Giorgo Armani staat algemeen bekend om zijn herenkostuums die voor het eerst verschenen in zijn herfst-wintercollectie van 1978. Ze werden populair vanwege hun strakke lijnen en tijdloze elegantie.

hee deze italiaanse modeontwerper is vooral bekend om zijn mannen pakken?

Giorgio Armani is een van de meest invloedrijke modeontwerpers. Hij is vooral bekend om zijn herenkostuums en zijn kenmerkende broek met hoge taille en wijde pijpen.

Giorgio Armani is een Italiaanse modeontwerper, vooral bekend van het bedrijf dat hij oprichtte: Giorgio Armani SPA, dat dames- en herenkleding, accessoires en geuren produceert.

Hij is misschien het best bekend om zijn herenkostuums en zijn kenmerkende hoog getailleerde broek met wijde pijpen die door de jaren heen veel trends in de mode hebben bepaald.

1 Answer

0 votes
by (17.8k points)
 
Best answer

deze italiaanse modeontwerper is vooral bekend om zijn mannenpakken

Related questions

0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
asked Dec 25, 2022 in Trend by admin (17.8k points)
0 votes
1 answer
0 votes
1 answer
Welcome to H-lifestyle Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...