free web page hit counter
0 votes
in Trend by (17.8k points)

welke beroemde voetballer werd op zijn tiende verjaardag in 1957 lid van ajax ? Dit wordt beschouwd als een van de moeilijkste puzzels die veel concentratie vergen en iedereen kan het gemakkelijk en gemakkelijk oplossen. Iedereen is ge├»nteresseerd in het oplossen van puzzels om de geest te ontwikkelen en voor te bereiden om correct te denken. Daarom gaan we via de website van Boxnell dit raadsel oplossen dat veel mensen verbijsterd heeft. We leggen de puzzel ook op een eenvoudige manier uit, zodat iedereen de oplossing kan ervaren en zelf kan ervaren. 

welke beroemde voetballer werd op zijn tiende verjaardag in 1957 lid van ajax

Aan de top van Europa. Cruijff traint al sinds zijn zesde jaar voor Ajax. Pas op zijn tiende verjaardag kon hij officieel lid worden van Ajax. Op 25 april 1957 ontving hij een brief waarin werd aangekondigd dat hij als lid was aanvaard. 
Cruijff
Cruijff wordt wereldwijd erkend als een van de beste voetballers aller tijden. In 1999 werd hij door de IFFHS uitgeroepen tot Europees voetballer van de 20e eeuw. In de IFFHS World Player of the 20th Century competitie eindigde hij als tweede achter Pel├ę. De voormalige spits en divider van de wedstrijd werd vooral geroemd om zijn techniek, vertreksnelheid, rijsnelheid en spelvisie. Hij werd drie keer uitgeroepen tot Europees voetballer van het jaar en won ook drie keer de Europa Cup. Cruijff was de laatste die dat deed bij Ajax, waar hij werd beschouwd als de leider en de ster van de ploeg. In 1974 bereikte Cruijff als aanvoerder van het Nederlands team de finale van het WK en verloor met 2-1 van de Bondsrepubliek Duitsland. 

1 Answer

0 votes
by (17.8k points)
 
Best answer

welke beroemde voetballer werd op zijn tiende verjaardag in 1957 lid van ajax

Related questions

Welcome to H-lifestyle Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...