free web page hit counter
0 votes
in Trend by (17.8k points)

wat is de officiële titel van een indiase vorst ? India, officieel de Republiek India (Hindi: Bhārat Gaṇarājya, Engels: Republiek India), is een land in Zuid-Azië. Met 1.326.093.247 (2020) inwoners is het na de Volksrepubliek China het dichtstbevolkte land ter wereld. Wetenschappers verwachten dat India tussen 2020 en 2030 het dichtstbevolkte land ter wereld wordt. 

wat is de officiële titel van een indiase vorst

India ligt op het Indiase subcontinent en maakt voornamelijk deel uit van de Indische Oceaan in het westen en zuiden en van de Golf van Bengalen in de 16e eeuw. In het noorden grenst het land (van west naar oost) aan Pakistan, China (voornamelijk Tibet), Nepal, Bhutan, Myanmar en Bangladesh. De eilandstaat Sri Lanka ligt in het zuidoosten van India in de Indische Oceaan en uiteindelijk op de Malediven. De hoofdstad is New Delhi, maar de grootste stad van het land is Mumbai. India is een federale republiek verdeeld in 28 staten en 8 vakbondsgebieden (inclusief het nationale hoofdstedelijk gebied). 

wat is de officiële titel van een indiase vorst ?

wat is de officiële titel van een indiase vorst ? Welkom bij ons, ik wil je niet verlengen en erover beginnen te praten, wat me erg enthousiast maakt. Ik verzamel mijn informatie en schrijfervaring, en ik hoop dat ik het kan schrijven met de exacte informatie waar je het over hebt, en nu staan we op het punt om het antwoord te publiceren. 

1 Answer

0 votes
by (17.8k points)
 
Best answer

wat is de officiële titel van een indiase vorst

Related questions

0 votes
1 answer
asked Dec 25, 2022 in Trend by admin (17.8k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 3, 2022 in Trend by admin (17.8k points)
0 votes
1 answer
asked Dec 3, 2022 in Trend by admin (17.8k points)
0 votes
1 answer
Welcome to H-lifestyle Q&A, where you can ask questions and receive answers from other members of the community.
...